Imprimeix

Dani Tristany, Campió de CatalunyaEl corredor avianès dels Mountain Runners Dani Tristany ha culminat una temporada estratosfèrica amb una victòria a la Cursa de Muntanya Castell de Burriac "Trofeu Pere Asturiano". Aquesta victòria té un valor molt especial, ja que l'ha fet guanyador del campionat de Catalunya de curses de muntanya, i alhora campió de la Copa Catalana, gràcies als punts acumulats en diverses proves. De les quatre curses en què ha participat, n'ha guanyat tres: la Marató de Berga, la cursa del Taga i la recent del Castell de Burriac.

El Dani en tot moment ha encapçalat una exigent cursa trencacames, amb 28 quilòmetres i 1.350 metres de desnivell disputada a la serralada Litoral, amb sortida i arribada a la població d'Argentona.

Destacar també en categoria masculina el segon lloc de Pau Bartoló a la Copa Catalana, i el tercer de l'Albert Comellas, de manera que els tres primers llocs de la classificació han estat ocupats per corredors del club. Tanmateix Rosa Valls i Sílvia Soler han estat segona i tercera classificades respectivament en la categoria femenina de la Copa. Lluís Corbera s'ha proclamat guanyador en categoria veterans i Jordi Massaguer tercer en categoria sub-23.

Finalment també mencionar que l'A.E. Mountain Runners del Berguedà s'ha proclamat campiona de la Copa Catalana per entitats, amb dos-mil punts més que la segona.

Felicitats a tots guanyadors pels triomfs individuals i a tots els participants per contribuir a la victòria per equips. Endavant!