Imprimeix

Equip Mountain Runners al TagaGran cursa dels corredors dels Mountain Runners del Berguedà a la 4ª prova de la Copa Catalana de Cuses de Muntanya de la FEEC disputada a Sant Joan de les Abadeses. Dani Tristany ha dominat la cursa Taga EVO 2.040 de principi a fi, sense donar opcions al segon classificat Gerard Espanyó, també corredor dels Mountain Runners i que havia guanyat l'edició de l'any anterior.

El domini del corredor avianès ha estat total, i ha arribat a meta a més de 6 minuts de distància del corredor ceretà. L'èxit dels Mountain Runners ha estat rotund, i fins a 8 corredors del club s’han col·locat entre els 20 primers corredors. En categoria femenina Sílvia Soler ha arribat en tercera posició.

De moment Dani Tristany i Silvia Soler segueixen mantenint el liderat de la Copa Catalana, a falta de les dues darreres proves del calendari que es correran a Tivissa i Montserrat el 14 d'octubre i el 4 de novembre respectivament.

També en categoria Junior i Sub 23 s’han aconseguit bones posicions, el mateix que en màsters i veterans, on el Lluís Corbera ha quedat en 1a posició.La cursa en categoria júnior era Campionat de Catalunya i el corredor Ivan Camps ha pujat el podi en 3a posició.

Els Mountain Runners confirmen el seu bon moment dominant amb claredat el campionat de Catalunya per entitats.

Podi masculíPodi femení