Imprimeix

Equip Eurtex - Mountain RunnersGran resultat de l'equip Eurtex-A.E. Mountain Runners del Berguedà a la 2a prova de la Copa d'Espanya de Curses de Muntanya celebrada a l'illa de Lanzarote.

El passat dissabte 16 de juny es va celebrar a l'illa de Lanzarote la 2ª prova de la Copa d'Espanya de Curses de Muntanya. L'equip format per corredors berguedans va tenir una destacada participació.

Una cursa de 34 km. on es va anar molt ràpid, i el vent i la calor de l'illa van fer que encara fos més dura. Els corredors de l'equip Eurtex-Mountain Runners es van situar en tot moment a les posicions davanteres, fet molt meritori ja que hi havia un gran nivell de participació amb corredors com Luis Alberto Hernando i Ohiana Kortazar actuals campions del món. Dani Tristany va aconseguir la 7a. posició, Rafa Parés la 12a. i Pau Bartoló la 20a. En categoria femenina Rosa Valls va arribar 13a. a la meta de Lanzarote. Tots ells els primers catalans a la prova. 


La pròxima cursa de la Copa d'Espanya es trasllada al Pais Basc a finals de juliol.


Aquets resultats ens demostren uns vegada mes el gran nivell i la contínua tasca d'entrenament dels corredors berguedans.